Ride-On bandenprotectie
nl NL da DA en EN fr FR de DE el EL it IT ja JA pt PT es ES sv SV

Ride-on bandenprotectie

                                                                    

 

 

Vanaf nu kan je bij ons ook terecht om je motorbanden te laten vullen met Ride-On banden protectie, laat een lekke band geen einde aan je reis meer maken.

De Ride-on gel repareert automatisch je band indien je lek rijdt, zodat je veilig je reis kan vervolgen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden 0493-312783

Voorkom lekke banden en verhoog het rijcomfort met Ride-On Motor bandensealant en balanceergel: een revolutionaire bandensealant die elke band verandert in een zelf-reparerende en zelf-balancerende band. Een combinatie van vezels - waaronder aramidevezels die zes keer sterker zijn dan staal - dichten automatisch lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten tot 6,4 millimeter in diameter.

De milieuvriendelijke, high-tech gel vormt een egale laag die het loopvlak van de band aan de binnenzijde bedekt. Deze laag helpt om de band te koelen, sealen en balanceren en blijft jarenlang actief: gedurende de wettelijke levensduur van de band.  

Veiliger op weg met Ride-On

Ride-On helpt banden veel langer een juiste spanning behouden dan onbehandelde banden én balanceert op hydrodynamische wijze de band/velg combinatie. Goed opgepompte en gebalanceerde banden blijven koeler, wat minder slijtage tot gevolg heeft. Banden gaan dus langer mee, tot wel 25% of meer. Bovendien neemt het risico op een klapband aanzienlijk af en rijdt u zuiniger. 

  • Bescherming en veiligheid: de speciale anti-lek formule helpt lekke banden en klapbanden voorkomen.
  • Comfort: banden worden continu gebalanceerd, voor een soepele rit.
  • Langdurig actief, gedurende de gehele levensduur van de band.

Veiligheid voor alles 

Met Ride-On Tire Protection repareren je banden zichzelf. Bij een punctie duwen de centrifugale krachten van het draaiende wiel en de spanning in de band Ride-On naar het gat, dat vrijwel direct wordt afgesloten. Omdat het ook helpt om porositeitsgaten af te sluiten die er voor zorgen dat een band langzaam leegloopt met de tijd, blijven de banden goed opgepompt, gaan ze langer mee, is het voertuig beter bestuurbaar en haalt u meer kilometers uit de tank. 

Als het scherpe object in de band is achtergebleven, is het essentieel om deze zo snel mogelijk te verwijderen om verdere schade aan de band of binnenband te voorkomen. Hoewel Ride-On het lek permanent afdicht, beschouwen wij elke reparatie aan een band als tijdelijk en adviseren we om de band zo snel mogelijk door een specialist te laten controleren. 

Perfecte balans

Met één applicatie van Ride-On zijn wielgewichten verleden tijd. Hoewel Ride-On te gebruiken is in combinatie met traditionele gewichten, heb je ze niet meer nodig. Ride-On is speciaal ontwikkeld om hydrodynamisch te balanceren op hoge snelheden en weglawaai en trillingen te voorkomen. Het mooie is dat Ride-On zich automatisch blijft verdelen naarmate de band slijt en de banden dus steeds opnieuw balanceert, voor de gehele geldige levensduur van de band. Haal dus gerust die wielgewichten weg en geniet van de soepelste rij-ervaring die je ooit hebt gehad. 

Werkt met en zonder binnenbanden

Ride-On dicht 85-95% van de lekken in het loopvlak van de band, veroorzaakt door objecten 3 tot 20 mm diameter afhankelijk van de formule. Het werkt ook in binnenbanden, maar omdat deze kwetsbaarder zijn en eerder scheuren bij een inrijding is de effectiviteit van Ride-On daar 55-65%.

Door de natuurlijke ronding van de band werkt Ride-On niet op de wang van de band en de uiterste rand van het loopvlak. Heeft de band een insnijding, uitstulping, bobbel of zwellingen aan de zijwand (wang) van de band, of blijft de band gevuld met Ride-On lucht verliezen, gebruik deze dan niet meer voordat u er een specialist naar heeft laten kijken. Zie voor meer informatie ook de pagina over het beschermd gebied

 

Is Ride-On schadelijk voor wielen, banden of TPMS sensoren?  

Ride-On is een biologisch afbreekbaar product, geformuleerd om niet gevaarlijk of brandbaar te zijn. Het bevat corrosie-inhibitoren die alle staal legeringen, aluminium, magnesium en gele metalen beschermen tegen oxidatie. 

Ride-On is TPMS vriendelijk, maar wordt niet aanbevolen indien de sensoren niet hermetisch zijn afgesloten. Check dit altijd met de dealer. 

 

 

NU BANDEN ACTIE MET EXTRA LAGE PRIJZEN!

 

 

BRIDGESTONE BT023

set vanaf € 275,-

BRIDGESTONE S21

set vanaf € 289,-

BRIDGESTONE S22

set vanaf € 359,-

BRIDGESTONE T32

set vanaf € 337,-

BRIDGESTONE T31

set vanaf € 299,-

BRIDGESTONE A41

set vanaf € 319,-

 

 

 

 

prijzen inclusief gratis montage

en balanceren op losse wielen

Natuurlijk is montage op de motor ook mogelijk en montage voor de meeste motoren klaar terwijl U wacht.

Verwijderingsbijdrage € 3,- per band 

Overige merken en types bel 0493-312783 voor de scherpe prijs

Setprijzen afhankelijk van bandenmaat en motortype.

Afspraak maken niet nodig, klaar terwijl U wacht.

Alle gemonteerde banden met WEMA montagegarantie!

-Prijs per 1-1 2022 Prijswijzigingen voorbehouden

Contactgegevens

Leensel 14 5757RZ Liessel

  0493-312-783

  contactformulier

KVK:17040527
BTWNR:NL01888260B36

Openingstijden

Maandag        Gesloten
Dinsdag

       Gesloten

Woensdag

  

   9:00-12:00u 

 13:00-18:00u

Donderdag

  

 

   9:00-12:00u 

 13:00-17:00u en

 18:00-19:00u

Vrijdag

  

  9:00-12:00u 

13:00-18:00u

 

Zaterdag

 

  9:00-13:00u

Zondag

      Gesloten

 

Dealerschappen

Het bedrijf

 

Route naar Wema-Import (2)