Bagster Zadels
nl NL en EN fr FR de DE it IT

 


 

Last van zadelpijn na een lange rit, of is je zadel niet mooi, dan hebben wij voor jou de oplossing!

Wij kunnen je zadel laten ombouwen tot een zeer comfortabele zitbank door het gerenomeerde merk Bagster.

Je motorzadel wordt dan door de specialisten van Bagster omgebouwd tot een zeer comfortabel zadel, waarmee je kilometers lang zonder problemen motor kunt rijden.

Door de nieuwe bekleding krijgt je motorzadel dan ook nog een luxere uitstraling.

Er zijn daarnaast nog mogelijkheden om het zadel te verhogen/ verlagen of er een Gel-vulling of verwarming aan toe te voegen, zodat je uitgerust op je bestemming aankomt.

Bagster zadels staan voor maatwerk, comfort, kwaliteit en design. Bagster verbetert de ergonomie van uw oorspronkelijke zadel, deels door de vorm van het schuim te veranderen en deels door een klein achterpaneel toe te voegen, hetgeen de zitpositie van de bijrijder verbeterd. Deze zadels worden in Frankrijk met de hand gemaakt en volledig op jouw wensen afgestemd.

Het zadel kan in diverse kleuren naar jou wensen gemaakt worden en voor diverse motoren zijn er complete zadels af fabriek leverbaar (o.a. R1200GS, Z750/Z100, CBF600/1000).

Bij het samenstellen van je Bagster zadel kun je uit verschillende materialen kiezen. Bultex foam; is een schuimsoort die zich perfect aanpast aan alle bewegingen die de motorrijder maakt. Een uitstekende keuze voor een zachte en solide ondersteuning. En geeft je het beste gevoel tijdens het rijden ook tijdens lange ritten. Dit schuim komt altijd in de vorm terug ook na een lange dag rijden en geeft daardoor de beste ondersteuning aan je lichaam en het beste comfort.

Gel toevoeging; kies je er voor om je zadel te laten voorzien van gel dan ga je voor optimaal zitcomfort. Zeer geschikt voor lange ritten.

Verwarming; je kunt er voor kiezen om een Bagster verwarmingssysteem in je zadel te laten bouwen. Deze verwarming is instelbaar in vier standen en na inbouw makkelijk bedienbaar. Let op: eventuele inbouwkosten voor de aansluiting van de verwarming op de motor zijn niet in de prijs van het zadel inbegrepen.

Stoffen; een uitgebreid aanbod van diverse materialen en kleuren is beschikbaar en zijn waterproof en anti-slip. Je kunt ook uit diverse kleuren garen kiezen voor het borduursel.

 We hebben we monsters van de diverse materialen voor je klaarliggen en kun je de kleurstalen bekijken. Uiteraard adviseren we je graag bij het samenstellen van je eigen Bagster zadel.

Je hebt de keuze uit Bagster ready, Bagster ready luxe en Bagster Customize zadels net welke voor jouw motor het beste is.

Bij de zadels die we op voorraad hebben is het mogelijk om er bij ons in Deurne mee proef te rijden.

Is het zadelovertrek van je motor versleten ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Voor meer info kan je bellen naar 0493-312783 of kom eens kijken naar de voorbeelden die we hebben.

Stel zelf je Bagster buddy seat / zadel  samen:

 

 

 

 

Contactgegevens

 Industrieweg 14 a - 5753 PC Deurne

  0493-312-783

  contactformulier

KVK:17040527
BTWNR:NL165647383B02

LINKS

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00-19:30u
Woensdag 9:00-18:00u
Donderdag 9:00-18.00u
Vrijdag 9:00-18:00u
Zaterdag 9:00-16:00u
Zondag

Gesloten

18 september t/m 9 oktober gesloten

Dealerschappen

 

Route naar Wema-Import